28351858 - Dvojna kuća katnica od 140 m2

100.000 € | 3 Bedrooms, 1 Kupaonica, 5 Soba, 140.00 m2 Prijavite problem

 Opis

Lužan - Sesvete - istočni ulaz u Zagreb - prodaje se potpuno namještena dvojna kuća katnica od 140 m2. Kuća je spojena sa gospodarskim objektom (garaža i radiona) od130 m2 (prizemlje i 1. kat), te je okružena sa 900 m2 zelenim travnjakom.

 

Prodaje se dvojna (spojena) kuća katnica u ulici Fotivci 8. Kuća se nalazi na glavnoj cesti (istočni ulaz u grad Zagreb) u naselju Lužan - Sesvete. Udaljena je cca 1000 metara od glavne centra (Zagrebačka ulica) i 8 km od centra Sesveta.

Kuća je svijetla, te skladnog rasporeda prostorija.

Sastoji se od prizemlja tlocrtne površine 68,88 m2 i 1. kata – 68,88 m2.

Prizemlje se sastoji od ulaznog prostranog hodnika, gdje se ravno prema zapadu na desno ulazi u spavaću sobu, koja je potpuno namještena (krevet sa garderobnim ormarom).

U nastavku hodnikom prema zapadu na desno ulazi se u prostranu dnevnu sobu.

Dnevna soba je namještena  sa kutnom garniturom, stolom, TV setom, te novom peći na drva u zapadnom lijevom kutu. Na kraju dnevne sobe (zapadna desna strana), nalazi se stubište (obučeno u drvo) prema 1. katu kuće.

Prva prostorija na lijevo od ulaznog hodnika prema zapadu je prostrana lijepo  namještena moderna kuhinja iz koje se ulazi u prostranu blagovaonu (smjer prema istoku) koja nije namještena.

Druga prostorija lijevo od ulaznog hodnika prema zapadu je skladno uređena kupaonica, sa pvc prozorom koji gleda na istočnu stranu. Kupaonica ima tuš, wc, perilicu, el. bojler, te umivaonik sa kupaonskim ormarićem.

Na kraju ulaznog hodnika nalazi se mala ostava potpuno uređena cca, 2 m2.

Iz dnevne sobe se stubištem dolazi na 1. kat. Stubište je lijepo obučeno u drvo, a zidovi stubišta u lamperiju.

Na 1. katu iz stubišta ulazimo u mali hodnik, te lijevo prema istoku ulazi se u 1. prostranu spavaću sobu. Soba je namještena sa krevetom i garderobnim ormarom te ima izlaz na veliku natkrivenu terasu koji  se proteže cijelom širinom istočne strane kuće.

Iz hodnika na 1. katu, dalje na lijevo ulazimo u 2. još prostraniju spavaću sobu 2. spavaća soba je namještena sa bračnim krevetom i garderobnim ormarom te također ima izlaz na veliku natkrivenu terasu sa koje imate prekrasan pogled na prostranu okućnicu cca. 900 m2.


Ispred kuće u smjeru sjeveroistoka uz prilaznu cestu nalazi se prostrana potpuno ravna okućnica cca 60-15 m2 u obliku slova (L). Okućnica ima ogradu sa tri strane osim prema zapadu, (granica je uređena ledina). Sama okućnica je uređena travnata površina sa tri srednja stabala kruške.

Spojeno uz kuću prema jugu je velika potpuno legalizirana dodatna gospodarska prostorija sa dvije etaže površine cca. 130m2.

U prizemlju prema jugu od glavnog ulaza kuće, ulazi se u prostranu i visoku garažu. Iz nje prema zapadu ulazi se u manju prostoriju sa policama za alat i pumpom za vodu. Nadalje prema jugu ulazi se u veliku radionicu, koja služi kao i drvarnica.

Na krajnjem jugu gospodarske prostorije nalazi se betonsko vanjsko natkriveno stubište koje vodi na 1. kat gospodarske prostorije. Na 1. katu nalazi se velika prostorija cca. 70 m2 (roh bau), koja je svijetla, visoka i suha i sa velikim potencijalom za dodatnim stambenim prostorom. Cijela gospodarska prostorija je legalizirana.

Kuća ja na mirnoj i lijepoj poziciji za stanovanje, blizu glavne prometnici prema Sesvetama, kao i prema istočnom ulazu u Zagreb.

Odlično je prometno povezana (centar Sesveta je na 8000 m (10 min vožnje automobilom), autobusna stanica ZET-a br. 273 je na cca 1000 m za oba smjera na glavnoj Zagrebačkoj cesti.

OŠ škola i dom zdravlja se nalazi u centru Sesveta, kao i vrtić, te crkva.

Kuća pruža izvrsne uvjete za život, prodaje se uz sav namještaj, te je odmah useljiva.

Vlasništvo čisto 1/1, sa svom dokumentacijom i građevinskim projektom.

Katastarska općina Lužan, broj K.Č.br. 344/1.

 Karakteristike

Osnovne informacije

Soba
5
Spavaćih soba
3
Kupaonica
1
Kvadratnih metara
140.00 m2

Informacije o zemljištu

Kvadrata
140 m2

 Sadržaj

 Dodatni sadržaj
Zamrzivač
Mikrovalna
Perilica posuđa
Perilica / Sušilica
Pećnica
Hladnjak
Pećnica struja/plin
Tuš kabina
 Sustavi grijanja & hlađenja
Peć na drva

 Lokacija

  Pošalji upit

Pristajanjem na Pravila o privatnosti pristajete na to da ova web stranica pohranjuje vaše podatke.